Kirjallisuusterapeuttiset kurssit ja ryhmät

Lue alkamassa olevista kursseista sekä tilattavissa olevista koulutuksista.

Mikäli haluat oman kurssisi ilmoituksen yhdistyksen verkkosivuille, laita viestiä: kiteverkkosivut(at)gmail.com.

Tutustu myös kirjallisuusterapia-alan palveluntarjoajiin, jotka ovat mukana toteuttamassa sekä alla esiteltyjä kursseja ja ryhmiä että kirjallisuusterapiakoulutuksia.

 

HEKATEN KYNÄN KÄRJELLÄ -omaelämäkerrallinen kurssi Kreetalla 31.5.–7.6.2020

Omaelämäkerrallinen kirjoittajakurssi Kreetan Paleochorassa 31.5.-7.6.2020. Kurssilla tutkitaan omaa elämää muun muassa antiikin Kreikan jumalattarien valossa. Upeat maisemat, kreetalainen kulttuuri sekä tuoksu-, maku- ja tuntoaistimukset tarjoavat elämyksiä ja siivittävät kirjoittamista. Hotelli sijaitsee pienessä viehättävässä kylässä Kreetan etelärannikolla, aivan meren rannalla. Ohjaajina Silja Mäki ja Anne Tarsalainen. »

PROGOFF 1 -kurssi Helsingissä maaliskuussa 2020 (täynnä)

Progoff-menetelmällä tutkitaan olemisen syvyystasoja, haetaan subjektiivista syvempää merkitystä elämälle. Koulutuksessa hiljennytään omaan sisäiseen maailmaan lyhyiden tehtävien muodossa. Tehtävien avulla yritetään saada selville, mihin suuntaan oma elämä pyrkii ja mikä syvimmällä tasolla on tärkeää. Kaikki työ tehdään itselle, omassa hiljaisuudessa. Ohjaaja: Jaana Huldén. »

SANOITAN ELÄMÄÄNI – ilahdutan itseäni, kirjallisuusterapeuttinen kurssi Kuopiossa 30.11.-1.12.19

Kirjallisuusterapeuttinen lyhytkurssi Kuopiossa. Sopii jokaiselle, joka haluaa oppia hyödyntämään ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä yksityiselämässä tai työssä. Myös henkilöille, jotka haluavat löytää uusia voimavaroja elämän kiperiin kysymyksiin ja jäsentää ajatuksia ja muistoja kirjoittamalla ja muita luovan toiminnan menetelmiä hyödyntämällä. »