Lue alkamassa olevista kursseista sekä tilattavissa olevista koulutuksista.


JÄSENETU: Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n jäsenet voivat ilmoittaa ilmaiseksi kursseistaan verkkosivuillamme ja Facebookissa.
Mikäli olet jäsen ja haluat oman kurssisi tiedot sivuille, laita viestiä:
kiteverkkosivut(at)gmail.com. 

Ethän lähetä pelkästään linkkiä kurssiisi. Julkaisun nopeuttamiseksi pyydämme ilmoittamaan sähköpostissasi seuraavat tiedot:
– aika ja paikka
– ohjaaja(t)
– hinta
– lyhyt kuvaus kurssista
– yhteystiedot lisätietoja ja ilmoittautumista varten.
Lisätietoja varten voit lähettää kurssin esitteen (pdf ja/tai Word), joka linkitetään sivulle. Myös linkki lisätietoihin ja/tai ohjaajan verkkosivuille toimii hyvin.

Huom! Kuvalla saa hyvin huomiota. Parhaiten toimii kuva, jossa on hyvin vähän (esim. tapahtuman nimi ja ajankohta) tai ei lainkaan tekstiä, ns. kuvituskuva. Tekstillinen kuva voidaan ladata pdf-muodossa esitteeksi linkin taakse. Lähetäthän vain kuvan, johon sinulla on julkaisulupa. Halutessasi myös kuvaajan nimi liitetään kuvan yhteyteen.

Facebook
Kurssista tiedotetaan myös yhdistyksen Facebook-sivulla lyhyellä kuvauksella ja linkillä verkkosivuille. Jos haluat kurssisi myös Facebookin tarinoihin, lähetä meille kuva, jossa lukee tapahtuman nimi ja ajankohta. Kuvan lisäksi tarinaan tulee linkki yhdistyksen verkkosivulle, josta lukija saa lisätietoja.

Tutustu myös kirjallisuusterapia-alan palveluntarjoajiin, jotka ovat mukana toteuttamassa sekä alla esiteltyjä kursseja ja ryhmiä että kirjallisuusterapiakoulutuksia.