Kirjallisuusterapia

TÄMÄN VIIKON AAMUT – kasvuryhmä verkossa 11.-17.12.

Tule hiljentymään itsesi ääreen ja tekemään oman elämäsi vuositilinpäätös joulun kynnyksellä. Mitä mennyt vuosi antoi minulle? Entä varjopuolet – mikä oli vaikeaa, mistä haluaisin oppia? Mitä toivon tulevaisuudelta? Tässä ainutlaatuisessa intensiiviryhmässä omistamme viikon 50 jokaisen tunnelmallisen pimeän aamun kirjallisuusterapeuttiselle työskentelylle. Pohdimme mennyttä vuotta luovien kirjoitusharjoitusten ja niistä viriävien keskustelujen avulla. Sen jälkeen teemme rehellisen katsauksen nykyhetkeen ja lopuksi suuntaamme ajatukset kohti tulevaa vuotta.

Aika: ma–su 11.–17.12.2023 klo 8–9.30 | 7 tapaamista

Paikka: etätoteutus Zoomissa

Ohjaaja: FM Isa Välimäki, kirjallisuustieteen väitöskirjatutkija, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (HY+ 2023–2024)

Hinta: 130 € / hlö (sis. 24 % alv)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://www.kirjankantama.fi/taman-viikon-aamut/

Kuva: Jacobus Plasschaertin (1689–1765) maalaus Trompe l’oeil of an almanac. Wikimedia Commons.