Kirjallisuusterapia

Jäseneksi hakeutuminen

Word-muotoinen Jäsentietolomake, jonka voit täyttää tietokoneella (latautuu suoraan tietokoneelle lataukset-tiedostoon) ja lähettää sähköpostitse yhdistykseen alla olevaan osoitteeseen.

PDF-muotoinen Jäsentietolomake (voit tulostaa), jonka voit täyttää käsin ja lähettää postilla, ellet halua/voi käyttää Word-muotoista tiedostoa. Postiosoite lukee lomakkeella.

Palauta täytetty lomake sähköpostitse osoitteeseen: jasenasiat.kirjallisuusterapia(at)gmail.com

Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen säännöt

TIETOSUOJASELOSTE

 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 45 euroa vuodessa. Jäsenmaksuun sisältyy 1–2 kertaa vuodessa ilmestyvä Kirjallisuusterapia-lehti ja 3–4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenkirje, jossa saat tietoa kirjallisuusterapiaan liittyvistä koulutuksista ja tapahtumista.

Jäsenenä voit myös mainostaa jäsenkirjeessä, kotisivuilla ja yhdistyksen Facebook-sivuilla veloituksetta omaa kirjallisuusterapiaa tarjoavaa yritystäsi, ryhmiäsi ym. kirjallisuusterapiaan liittyvää ammatillista toimintaa.

Kunniajäsenet

Leena Sippola. Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n perustajajäsen. Ohjasi Lapinlahden sairaalassa runoryhmiä. Parantava runo-kirjan (1985) toimittaja. Kirjastonhoitaja (eläkkeellä).

Eeva-Liisa Hoagland. Perusti tiettävästi ensimmäisen kirjallisuusterapia-ryhmän Suomessa Alppilan mielenterveystoimistoon vuonna 1978.

Kalevi Seppälä. Psykiatrian erikoislääkäri, entinen Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen puheenjohtaja. Edesmennyt.

Juhani Ihanus.  Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n perustajajäsen ja ensimmäinen puheenjohtaja. Toimii edelleen yhdistyksen hallituksessa ja on aktiivinen kirjallisuusterapiakouluttaja, psykologian dosentti ja kirjailija. Toimittanut useita teoksia kirjallisuusterapiasta ja kirjoittanut alan artikkeleita.

Seija Viitaniemi-Lahtinen. Kirjallisuusterapeutti, FM, yksi merkittävistä kirjallisuusterapian kehittäjistä Suomessa. On käyttänyt kirjallisuusterapiaa mm. vankiloissa ja vanhusten ryhmissä. Kirjallisuusterapia-lehden ensimmäinen päätoimittaja.

Heli Mertanen. Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n perustajajäsen. Psykologi, psykoanalyytikko.

Riitta Papunen. FM, informaatikko, aikuiskouluttaja, kulttuuri- ja kirjallisuusterapeutti, draamataiteilija, Muutoksen Sillan toimitusjohtaja, entinen Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen puheenjohtaja.

Terhikki Linnainmaa. Psykologi, Gestalt-terapeutti, NLP Master Practitioner, toimittanut Hoitavat sanat-kirjan yhdessä Silja Mäen kanssa.

Silja Mäki. Psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti, kirjallisuusterapiakouluttaja, entinen Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen puheenjohtaja, nykyään varapuheenjohtaja, toimittanut kirjallisuusterapiakirjoja. Kirjallisuusterapia-lehden päätoimittaja.

Anja Kuhalampi. Hänen ideastaan alkoi säännöllinen kirjallisuusterapiakoulutus Helsingin yliopistossa. Hän toimi Helsingin yliopiston projektipäällikkönä ja on nykyään eläkkeellä.

Jaana Huldén. Psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti, kirjallisuusterapiakouluttaja, Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen puheenjohtaja vuodesta 2009 alkaen.