Kirjallisuusterapia

Jäseneksi hakeutuminen

Word-muotoinen Jäsentietolomake, jonka voit täyttää tietokoneella (latautuu suoraan tietokoneelle lataukset-tiedostoon) ja lähettää sähköpostitse yhdistykseen alla olevaan osoitteeseen.

PDF-muotoinen Jäsentietolomake (voit tulostaa), jonka voit täyttää käsin ja lähettää postilla, ellet halua/voi käyttää Word-muotoista tiedostoa. Postiosoite lukee lomakkeella.

Palauta täytetty lomake sähköpostitse osoitteeseen: jasenasiat.kirjallisuusterapia(at)gmail.com

Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen säännöt

TIETOSUOJASELOSTE

 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 45 euroa vuodessa. Jäsenmaksuun sisältyy 1–2 kertaa vuodessa ilmestyvä Kirjallisuusterapia-lehti ja 3–4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenkirje, jossa saat tietoa kirjallisuusterapiaan liittyvistä koulutuksista ja tapahtumista.

Jäsenenä voit myös mainostaa jäsenkirjeessä, kotisivuilla ja yhdistyksen Facebook-sivuilla veloituksetta omaa kirjallisuusterapiaa tarjoavaa yritystäsi, ryhmiäsi ym. kirjallisuusterapiaan liittyvää ammatillista toimintaa.

Jäsenetuna voit myös osallistua kevään tapahtumaan (esim. ohjelmallinen vuosikokous) sekä saada alennusta yhdistyksen järjestämistä maksullisista tapahtumista, kuten Tarinoiden mieli -tapahtumasta. Myös osa kurssien järjestäjistä tarjoaa yhdistyksen jäsenille alennusta kurssin hinnasta.