Ajankohtaista

Lue, mitä kirjallisuusterapian saralla tapahtuu! Täältä löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, julkaisuista ja kirjallisuusterapiaan liittyvistä uutisista. Vinkkaa sopivista aiheista: kiteverkkosivut(at)gmail.com.

Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välineenä 15 op Oulussa helmikuussa 2020 alkaen

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kirjallisuusterapian menetelmäkoulutus on avoin kaikille kirjoittamisesta ja lukemisesta kiinnostuneille ja se on myös ammatillinen menetelmäkoulutus. Koulutus rakentuu viidestä lähiopetusjaksosta, joihin sisältyy luentoja ja niihin liittyviä harjoituksia sekä oman kasvun seurantakirjan kanssa työskentelyä. Vastuukouluttajat: Pirjo Suvilehto ja Marja-Riitta Vainikkala. »

Sanoitan elämääni – ilahdutan itseäni, kirjallisuusterapeuttinen kurssi Kuopiossa 30.11.-1.12.19

Kirjallisuusterapeuttinen lyhytkurssi Kuopiossa. Sopii jokaiselle, joka haluaa oppia hyödyntämään ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä yksityiselämässä tai työssä. Myös henkilöille, jotka haluavat löytää uusia voimavaroja elämän kiperiin kysymyksiin ja jäsentää ajatuksia ja muistoja kirjoittamalla ja muita luovan toiminnan menetelmiä hyödyntämällä. »