Ajankohtaista

Lue, mitä kirjallisuusterapian saralla tapahtuu! Täältä löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista, julkaisuista ja kirjallisuusterapiaan liittyvistä uutisista. Vinkkaa sopivista aiheista: kiteverkkosivut(at)gmail.com.

KIRJALLISUUSTERAPIA henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välineenä 15 op Oulussa alkaen 2/2020

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kirjallisuusterapian menetelmäkoulutus on avoin kaikille kirjoittamisesta ja lukemisesta kiinnostuneille ja se on myös ammatillinen menetelmäkoulutus. Koulutus rakentuu viidestä lähiopetusjaksosta, joihin sisältyy luentoja ja niihin liittyviä harjoituksia sekä oman kasvun seurantakirjan kanssa työskentelyä. Vastuukouluttajat: Pirjo Suvilehto ja Marja-Riitta Vainikkala. »

KIRJALLISUUSTERAPIA henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä 15 op Jyväskylän kesäyliopistossa alkaen 3/2020

Tämä 15 opintopisteen laajuinen koulutus on kolmiportaisen kirjallisuusterapiakoulutuksen ensimmäinen osa. Koulutus tarjoaa perustiedot kirjallisuusterapiasta itsetuntemuksen lisääjänä ja ammatillisen kasvun menetelmänä. Koulutus alkaa maaliskuussa 2020, ja muodostuu viidestä lähiviikonlopusta (80 tuntia) ja omaa kasvua tukevasta itsenäisestä työskentelystä (325 tuntia). »