Kirjallisuusterapia

PERJANTAIAAMUJEN LUOVAT PYSÄKIT verkossa 9.10. alkaen

Luovuusterapeuttisia pysähtymisen paikkoja, joihin voit tulla silloin, kun aikatauluihisi sopii. Näillä pysäkeillä pääset hengähtämään ja kuuntelemaan itseäsi helpoin luovin menetelmin.

Perjantaiaamujen hengähdyshetkissä käytetään sekä kirjallisuus- että taideterapian lempeitä matalan kynnyksen menetelmiä. Työskentelyn keskiössä on mielikuvien leikki. Jokainen osaa, eikä erityisiä taidetarvikkeita tarvitse hankkia. Puuvärit tai pastelliliidut ja piirustuspaperi sekä itselle mieluiset kirjoitusvälineet riittävät. Halutessasi voit luonnollisesti käyttää muitakin materiaaleja.

Voit pysähtyä yhdelle luovalle pysäkille aikataulusi mukaan, tai osallistua vaikka kaikkiin.

Aika ja paikka: Luovat pysäkit järjestetään Zoomissa perjantaiaamuisin 9.10., 16.10., 30.10., 6.11., 20.10. ja 27.11., mikäli osallistujia on ilmoittautunut 3 tai enemmän. Pysäkit ovat kahden tunnin mittaisia ja ne pidetään klo 9.30–11.30.

Ohjaaja: Pysäkit ohjaa taideterapeutti, kirjallisuusterapiaohjaaja Kirsi Virkkunen. Kyselyt ja ilmoittautumiset viimeistään kutakin pysäkkiä edeltävänä tiistaina: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi.

Hinta: Yhden pysäkin hinta on 30 € + ALV 24 %.