Kirjallisuusterapia

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – anna intuitiosi kirjoittaa alkaen syyskuu 2020

Tässä tietoisuuskirjoittamisen ryhmässä virittäydymme intuition taajuudelle moniaistisesti ja teemme inspiroivia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat yhteyttäsi intuitioon monin eri tavoin. Annamme äänen myös unille, uni tuntee sinut. Jotta intuition ääni pääsee kuuluviin, harjoituksiin liittyy aina mielen hiljentäminen. Hiljaisuus on väylä sisäiseen tietoon.

Tämä ryhmä on juuri sinulle, joka haluat oppia kuulemaan intuitiotasi yhä vahvemmin ja kuulet myös sisäisen kirjoittamisen kutsun. Jokainen kirjoittaa itselleen, eikä tekstejä tarvitse lukea ääneen. Mitään ei tarvitse osata.

Aika ja paikka: Ryhmä kokoontuu Helsingissä, Hakaniemen Luovassa Kulmassa joka toinen keskiviikkoilta, yhteensä 7 kertaa klo 17.30–20. Illat ovat 15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12.2020

Ohjaaja: intuitiivisen tietoisuuskirjoittamisen ohjaajat Kirsi Virkkunen ja Anne Lindholm-Kärki

Hinta: 290 € (sis. alv. 24 %).

Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 1.9.
Lisätietoa: www.fenixinspiration.fi tai www.annelindholm-karki.fi

Ilmoittautumiset: kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi tai p. 040 704 3655.