Kirjallisuusterapia

VALLOITA sisäinen vuoresi -kirjoituspaja Ristiinassa 4.–5.9.2021 (enää yksi paikka jäljellä)

 

Kaipaatko uusia tapoja ajatella, uusia ideoita? Mistä haaveilet? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Vai oletko vain maisemanvaihdoksen ja rentouttavan viikonlopun tarpeessa?

Koronapandemia jää mieliimme erikoisena aikana. Se sai myös tämän kirjoituspajan siirtymään ensin maaliskuulta toukokuulle ja lopulta syyskuulle. Kaikki tapahtunut on saanut monet miettimään, mikä elämässä on tärkeää. Ehkä sinutkin?

Viikonlopun kirjoituspajassa Yöveden Ateljeekodin upeassa miljöössä Ristiinassa löydät itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy. 

Aika ja paikka: la 4.9. klo 10–18 ja su 5.9. klo 10–15 Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa
Hinta: 195 € sisältää: opetus, lounas ja kahvi. Tarjolla on myös iltapäivisin kahvia/teetä sekä pientä purtavaa.
Ohjaaja: Sari Kortesoja, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja

Yöpyminen Ateljeekodissa Ateljeekodissa hintaan 40 €/yö. Yöpyjille rantasauna 130-vuotiaassa saunassa sekä aamupala. Päivän aikana syntyneitä keskusteluja on mukava jatkaa myös iltasella. Ateljeekotiin voit saapua jo perjantaina, vaikka varsinainen kurssiohjelma alkaa vasta lauantaina.

Lisätietoja kurssistaValloita sisäinen vuoresi
www.sarikortesoja.fi, kurssit(at)sarikortesoja.fi

Ilmoittautuminen[email protected] tai puhelimitse 040 578 4003/Katja Antonoff

Palautetta syyskuulta 2020:

”Todella virkistävä ja kiintoisa kokemus koko viikonloppu ja upea veneretki kalliomaalauksille. Tunnelma ateljeekodissa oli hieno ja lähiruoka aitoa herkkua. Sauna ja pulahtelu raikkaaseen Yöveteen oli aisteja hivelevää. Kokonaisuus oli ytimeltään kuin itseensä tutustumista jakaen upeiden ihmisten kanssa ja samalla tutustumista hienoihin ihmisiin. Sain myös ideoita, kuinka käyttää kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä ja kokemuksen, miten ne vaikuttavat ja laittavat liikkeelle tärkeitä juttuja mielessä ja elämässä.”

***

Seuraamme tarkoin koronatilannetta. Yöveden Ateljeekodissa on paljon tilaa, ja ryhmä pidetään pienenä, joten kaikille yöpyjille on oma huone tai aitta. Sekä Sari että Katja ovat myös saaneet molemmat rokotukset.