Kirjallisuusterapia

SANOJEN VOIMAA -verkkoryhmä alkaen 6.9.

 

Sanamieli Mirja Heikkilä järjestää kirjallisuusterapiaryhmän verkossa 6.9. – 13.12.2022. Ryhmä kokoontuu verkkotapaamisissa ja Sanamielen perustamassa suljetussa blogissa.

Ryhmässä kirjoitetaan ja keskustellaan. Ryhmä kokoontuu verkossa kahdeksan kertaa kahden viikon välein. Aiempaa kirjoituskokemusta et tarvitse eikä kirjoituksia arvostella. Lopulta kirjoitat siitä, mikä sinulle on tärkeää juuri tällä hetkellä. Sanojen voimaa -verkkoryhmässä saat kirjoittaa ilman punakynän uhkaa, sillä sisältö on tärkein.

Ryhmä soveltuu omaksi kirjallisuusterapiaksi HY+ Koulutus- ja kehittämispalveluiden järjestämään kirjallisuusterapeuttikoulutukseen ja vastaa 16 tunnin omaa kirjallisuusterapiaa, mistä saat todistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää sitoutumista ryhmään: omia tekstejä ja keskusteluun osallistumista.

​Aika ja paikka: verkossa tiistaisin klo 18 – 20
Kokoontumiskerrat 6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11. ja 13.12.2022.

Hinta: 350 €, voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä. 

Ryhmässä on 5 – 6 paikkaa.
Lisätietoja ja ohjeet ryhmään hakemisesta: https://www.sanamieli.fi/sanojen-voimaa-verkkoryhma