Kirjallisuusterapia

MUUTTUNUT KEHO –kirjallisuusterapiaryhmä maaliskuussa Tampereella

Oletko kokenut jonkin kehosi muutoksen itsellesi vaikeana tai hämmentävänä? Esimerkiksi kehon koon muutokset, onnettomuudet, sairaudet, raskaus, eri ikäkausiin tai muihin oman elämän vaiheisiin liittyvät kehon muutokset voivat joskus aiheuttaa hankalia tunteita tai säröjä kehon ja mielen yhteyteen.

Tässä aikuisten hoidollisessa kirjallisuusterapiaryhmässä lähestymme omaan kehoon liittyviä kysymyksiä kirjallisuusterapeuttisin keinoin. Käsittelemme kehon ja mielen suhdetta erilaisten terapeuttisten kirjoitusharjoitusten ja lempeiden kehollisten harjoitusten avulla. Vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä sekä käsittelemme kehon muutoksiin liittyviä vaikeita tunteita ja ajatuksia.

Aika: ke 6.3.–17.4.2024 klo 18.00–20.15 | 7 tapaamista

Paikka: Tampere, Yliopistonkatu 60 A

Ohjaajat: LTO, KM Armi Kurkikangas, seksuaaliterapeutti, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (2023–2024), opettaja, draamapedagogi, vokologi

FM Isa Välimäki, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (HY+ 2023–2024), kirjallisuustieteen väitöskirjatutkija

Hinta: 395 € / hlö (sis. 24 % alv)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://www.kirjankantama.fi/muuttunut-keho-kirjallisuusterapiaryhma/