Kirjallisuusterapia

ITSEN TIELLÄ – Läsnäolevan kirjoittamisen kurssi linnassa lähellä Roomaa 3.–9.7.2023

Tervetuloa etsimään, löytämään ja vahvistamaan omaa tietäsi! Läsnäolevan kirjoittamisen kurssilla pääset kehittämään tietoisuus- ja läsnäolotaitojasi, joiden avulla voit syventää itsetuntemustasi, saavuttaa mielenrauhaa ja kokea aitoa, ulkoisista tekijöistä riippumatonta onnea. Itsen tiellä -kurssi tarjoaa erilaisia välineitä sinulle, joka haluat kehittää ja ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi sekä elää omannäköistäsi elämää valjastaen käyttöösi ainutlaatuiset lahjasi ja voimavarasi. Ohjaajana toimii Jenni Hurmerinta.

Kurssilla pysähdymme ajatus-, tunne- ja aistimaailmojemme äärelle vahvistaaksemme yhteyttä omaan itseemme kokonaisuutena. Ja mikä tähän voisikaan olla parempi miljöö, kuin kuvankaunis Costagutin linna puutarhoineen! Kurssipäivät koostuvat yhteisistä harjoitushetkistä sekä retkistä, joiden lomassa on joka päivälle varattu aikaa nauttia ympäristöstä, levätä, herkutella ja pitää itsestä huolta juuri tarvitsemallasi tavalla.

Kurssi on suunnattu kaikille täysikäisille, joita kiinnostaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen ja syventäminen. Osallistujilta ei edellytetä minkäänlaista ennakkotietoa tai -osaamista. Kurssia varten et tarvitse muuta kuin sinua inspiroivat kirjoitusvälineet. Tietokoneen ja pyyhekumien sijasta kurssille suositellaan perinteistä paperivihkoa ja kuulakärkikynää.

LÄSNÄOLEVASTA KIRJOITTAMISESTA

Läsnäoleva kirjoittaminen on Jenni Hurmerinnan kehittämä sanataidetta, kirjallisuusterapiaa ja tietoista, hyväksyvää läsnäoloa soveltava metodi, jonka kautta voit päästä syvempään yhteyteen autenttisen itsesi ja elinvoimasi kanssa. Sanataide tarjoaa osallistujille luovia keinoja tarkastella ja jäsentää omaa elämää, harjoittaa itseilmaisua sekä ammentaa itsestä luovuutta ja ylläpitää inspiraatiota. Kirjallisuusterapia puolestaan auttaa kohtaamaan ja työstämään henkisiä haasteita tai kipukohtia, kun taas tietoinen läsnäolo opettaa meitä pysähtymään kuhunkin hetkeen kaikin aistein ja ottamaan elämä hyväksyvästi vastaan juuri sellaisena, kuin se on. Itsen tiellä -kurssi auttaa sinua astumaan juuri omanlaisellesi onnen polulle, jolla mennyt ja tuleva eivät kuormita sinua ja jolla osaat pitää itseäsi siinä arvossa, jonka ansaitset.

Ilmoittaudu viimeistään 2.5.! Lisätietoja ja kuvia löydät täältä: https://arsmondo.fi/l%C3%A4sn%C3%A4olevan-kirjoittamisen-kurssi-3-9-7-2023