Kirjallisuusterapia

SATUJEN SALAISUUDET -taruterapiaryhmä aikuisille verkossa alkaen 1.10.

 

Voisiko elämän tiivistää satuun? Haluatko kokeilla uutta tapaa tarkastella elämääsi? Kaipaatko hengähdystaukoa koronalta tai mahdollisuutta jakaa sen herättämiä tuntoja? Entäpä millainen satuhahmo korona olisi?

Tule tutkimaan itseäsi ja elämääsi satujen lukemisen, niiden pohjalta kirjoittamisen ja tästä viriävien keskustelujen innoittamana. Ryhmän tavoitteena on antaa mahdollisuus tunteiden käsittelyyn ja sitä kautta voimavarojen lisäämiseen.

Satuja ei tarvitse tuntea ennakolta eikä olla taitava kirjoittaja. Kokeilunhalu ja leikkimielinen uteliaisuus riittävät. Punakynää ei käytetä. Kirjoittajat houkutellaan kirjoittamaan pienten kirjoitusharjoitusten avulla.

Aika ja paikka: verkossa (Zoom) torstaisin klo 14–16
1.10., 8.10., 22.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11. ja 26.11.2020

Ohjaaja: psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti Silja Mäki, Psykoterapiapalvelu Silja Mäki

Hinta: 50 €

Ryhmän järjestää Suomen Valkonauhaliitto yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.

Lue lisää mm. ilmoittautumisesta: ESITE Taruterapia+aikuisille+syksy 2020 eta


Kuva kirjasta Katinka Tuisku: Kuun ja Auringon lapset