Kirjallisuusterapia

SANOITAN SURUANI, EHEYTÄN ITSEÄNI -verkkokurssi läheisensä menettäneille alkaen helmikuu 2023

 

Haluatko sanoittaa suruasi, jakaa läheisen menetykseen liittyvää surua muiden samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa? Onko sinulla tarve käsitellä tunteitasi kirjoittamalla? Haluaistiko taltioida muistoja läheisestäsi?

Tällä nettikursseilla käydään läpi suruun liittyviä asioita, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita, ikävää, surua jopa vihaa.  Kurssilla pohditaan myös keinoja, jotka auttavat jaksamaan surun läpi.  Tavoitteena on jäsentää omaa elämäntilannetta kirjoittamalla, päästä askel eteenpäin surun käsittelyssä, luopumisen tuskassa. Kurssilla voit jakaa ajatuksia muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa.

Aika ja paikka: alkaen helmikuun alussa 2023 ja kestää noin 4 kuukautta
Hinta: 275 €.

Ohjaaja: Riitta Mäntylä, kirjallisuusterapia- ja sanataideohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, jolta saat myös tarkempia tietoja kurssista.
044 3212725. [email protected]

https://riitan-kotisivut.webnode.fi/

Surukurssi_esite