Kirjallisuusterapia

OMAN ELÄMÄNTARINAN KIRJOITTAJAKURSSI VERKOSSA maaliskuussa 2024

Haaveiletko oman elämäsi tarinan kirjoittamisesta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tarvitsetko ohjausta elämäntarinan taltioimiseen? Kaipaatko tukea, palautetta ja vertaistukea elämäntarinasi kirjoittamisessa? Pelottaako elämässäsi sattuneiden raskaiden asioiden käsittely? Ryhdy rohkeasti kirjoittamaan niistä! Omien kipeidenkin asioiden kirjoittaminen lisää itsetuntemusta ja on terapeuttista. Kurssi lisää henkistä hyvinvointia, itsetuntemusta ja voimavaroja elämääsi.

Haluatko taltioida arvokkaan elämäsi itsellesi, lapsillesi tai lapsenlapsillesi? Vuonna 2024 alkavalla kirjoittajakurssilla tämä on mahdollista. Omaa elämäntarinaa voi alkaa taltioida missä ikävaiheessa tahansa. Kurssi sopii myös nuoremmalle sukupolvelle. Ohjaan sinua askel askeleelta, miten saat kirjoitettua elämäntarinasi talteen.

Omista elämänvaiheista kirjoittaminen on eheyttävä kokemus ennen kaikkea kirjoittajalle ja arvokas lahja suvun jälkipolville. Kurssin aikana käydään koko elämänkaaren vaiheet läpi. Kurssi sopii sekä aloitteleville että pidempään kirjoittaneille.

Kurssin kesto on n. 8 kk.

Kurssin kokonaishinta on 437 € (8 kk).

Kurssin ohjaa : Riitta Mäntylä, Kirjallisuus- ja sanataideohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, työnohjaaja.

https://riitan-kotisivut.webnode.fi/