Kirjallisuusterapia

LUO YHTEYS SISÄISEEN TIETOOSI KIRJOITTAEN – verkkoryhmä 22.1.2024 alkaen

Intuitiivinen tietoisuuskirjoittaminen on pysähtymistä, hiljentymistä, katseen kääntämistä sisäänpäin ja kirjoittamista kohti omaa syvää totuutta. Parhaimmillaan tietoisuuskirjoittamisen prosessi etenee kuin spiraali kairaten itsestäänselvyyksien pintakerrosten läpi tuntemattoman äärelle. Kuljemme meditaation avulla kohti sisimpämme hiljaisuutta ja kirjoitamme hiljaisuudesta käsin.

Ryhmä kokoontuu kuudesti, maanantai-iltaisin klo 17.30-19.00 verkossa, zoom-työkalua hyödyntäen. Illat ovat 22.1., 29.1., 5.2., 19.2., 26.2. ja 4.3.2024. Illat ovat retriitinomaisia, jokainen kirjoittaa itsekseen ja itselleen, kuitenkin ryhmän kollektiivisesta voimasta ammentaen. Ryhmän hinta on 150€ + alv 24%. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on ma 8.1.2024. Ryhmää ohjaavat kirjallisuusterapiaohjaaja, ryhmätaideterapeutti Kirsi Virkkunen sekä kirjailija, psykoterapeutti Anne Lindholm-Kärki. Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen: [email protected]. Lisätietoa: https://fenixinspiration.fi/luo-yhteys-sisaiseen-tietoosi-kirjoittaen/

Ryhmä ei sovi akuutissa kriisissä olevalle, eikä korvaa terapeuttista tukea. Jokaisen osallistujan on hyvä itse arvioida oma psyykkinen tilanteensa ja voimavaransa osallistua tähän ryhmään, joka painottuu yksin hiljaisuudessa kirjoittamiseen.