Kirjallisuusterapia

PERUTTU: LUOVASTI LUONNOSSA Lepaalla 31.7.-2.8.2020

Tervetuloa Luovasti luonnossa -viikonloppukurssille Lepaan vehreään ja upeaan kartanomiljööseen!

Kurssilla syvennytään luoviin menetelmiin, jotka pohjautuvat luonnossa työskentelyyn, aistien käyttöön sekä omien luovien voimavarojen löytämiseen. Menetelminä ovat kirjallisuusterapia, luova kirjoittaminen ja voimauttava valokuva. Kurssilta saa itse läpielettyjä välineitä omaan käyttöön, mutta emme editoi tekstejä vaan tutkimme tekstien avulla oman elämän ilmiöitä.

Aika ja paikka: 31.7–2.8.2020 (pe 17–20, la 9–16 ja su 9–12), opiston tilat (luokka 04)Packalenintie 47, 14610 Lepaa

Ohjaajat: Satu Nieminen (toimintaterapeutti M.Sc., ammatillinen opettaja ja kouluttaja, kirjallisuusterapeutti, ryhmänohjaaja) ja Hanna Sulander (KM, luokanopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, opinto-ohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja, enneagrammiohjaaja)

Hinta: 340 €, sis. kurssimateriaalin ja aloituskahvin (pe) ja lounaan (la). matka- ja majoituskuluista osallistuja vastaa itse

Lepaalla on majoituskiintiö (30.6.2020 asti) kurssin osallistujille, tunnus Hämeen kesäyliopisto. Huonevaraukset p. 044 2412612, maarit.junnola@lepaanmatkailu.fi. Kurssin osallistujat huolehtivat itse mahdollisesta majoitusvarauksesta.

Ilmoittautumiset 14.7.2020 mennessä täällä.