Kirjallisuusterapia

KADONNEET LAJIT I -kasvuryhmä kirjallisuusterapiaohjaajille Tampereella 25.–26.11.2023

Lämpimästi tervetuloa kadonneiden kirjallisuuden lajien maailmaan! Tämä ammatillinen kasvuryhmä on suunnattu Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen koulutuksista valmistuneille kirjallisuusterapiaohjaajille, jotka haluavat kehittää ammatillista luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä vahvistaa ammatillista identiteettiä yhdessä muiden kanssa.

Teemme pieniä pyrähdyksiä kirjallisuushistoriaan ja tutustumme päivien aikana useampaan kadonneeseen kirjallisuuden lajiin. Lajien ruokkimana teemme kirjallisuusterapeuttisia kirjoitusharjoituksia ja jaamme kokemuksia. Omakohtaisen työskentelyn lisäksi ammennamme yhdessä uusia ideoita kirjallisuusterapeuttiseen ohjaustyöskentelyyn.

Aika: la–su 25.–26.11.2023 klo 9–17 molempina päivinä

Paikka: Tampereella, Yliopistonkatu 60 A 7. krs

Ohjaaja: FM Isa Välimäki, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (HY+ 2023–2024), kirjallisuustieteen väitöskirjatutkija

Hinta: Maksuton (ruokailut ja kahvittelu omakustanteisesti)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://www.kirjankantama.fi/kadonneet-lajit-i-kasvuryhma-kirjallisuusterapiaohjaajille/

Kuva: Catherine M. Woodin (1857–1939) öljyvärimaalaus Old books. Wikimedia Commons.