Kirjallisuusterapia

VALLOITA SISÄINEN VUORESI -verkkokurssi alkaen 27.9. (Aloituspvm muuttunut!)

Mistä haaveilet? Mikä estää haaveiden toteuttamisen? Kaipaatko jotain uutta elämääsi, mutta et ihan tiedä, mitä se olisi? Vai kaipaatko arjen keskelle vain pientä hengähdystaukoa omien ajatusten parissa? Suosittu Valloita sisäinen vuoresi -kirjoituspaja vie sinut omien ajatusten pariin, nyt verkossa syys-marraskuussa.

Huom! Aloitus- ja lopetuspäivämäärä muuttuneet alkuperäisestä.

Erilaisilla kirjallisuusterapeuttisilla harjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, vahvuuksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan. Ne voivat liittyä työhön, ihmissuhteisiin, elämään yleensä, mihin tahansa. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.

????Mitä? Sisäisen vuoren valloitus -kirjallisuusterapeuttinen ryhmä 7 x 2 h
????Missä? Verkossa Zoomissa
????Milloin? Keskiviikkoisin klo 18–20: 27.9., 11.10., 18.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja ke 29.11.
????Ohjaaja? Sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja
????Hinta? 199 € (sis. alv 24 %)

Lisätiedot ja ilmoittautumisetValloita sisäinen vuoresi -verkkokussi