Kirjallisuusterapia

MATKA MAAILMALLE, matka minuun – kirjallisuusterapeuttinen työpaja 22.–24.4. Helsingissä

 

Kirjallisuusterapeuttisessa työpajassa lähdemme tarkastelemaan nykyistä elämäntilannettamme, omia tarpeitamme, unelmiamme ja voimavarojamme helppojen ja hauskojen kirjoitusharjoitusten kautta. Kirjoittamisen virikkeenä käytämme kuvia, esineitä ja kaunokirjallisia tekstejä, jotka virittävät matkanteon maailmaan. Lähdemme yhdessä matkalle, mutta määränpää on vielä avoin! Samoin varusteet ja matkaseura. Minne oikein olemme menossa? Mikä on juuri sinulle oikea suunta? Työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta. Tärkeintä on matkaajan avara ja avoin mieli. Myös eksymällä voi päästä perille!

Aika ja paikka: 22.-24.4. pe klo 17.00-19.00 ja la-su klo 10.00-16.00, Helsingin seudun kesäyliopisto, tarkka opetuspaikka ilmoitetaan myöhemmin

Ohjaajat: Sari Jovero ja Annikka Koivuniemi

Hinta: 210e

Lisätietoja/ilmoittautuminen
https://kesayliopistopalvelut.fi/helsinginseutu/course.php?l=fi&t=6441