Kirjallisuusterapia

ELÄMÄNVOIMAN VILJELYÄ ja olennaisen äärelle pysähtymistä kirjoitellen 22.4.

Kaipaatko elämääsi jotain sellaista, mitä et ehkä osaa nimetä tai havainnoida?

Rentoutuksen ja liikkeen avulla voit päästää irti arjen kiireestä ja virittäytyä ajatuksiin, joita et ehkä ole aiemmin ehtinyt huomatakaan. Kirjallisuusterapeuttisilla harjoituksilla voit löytää uusia ajatusmalleja ja oivalluksia ja saada iloa jaksamiseen.

Kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja Qigong-opettaja Maria Jeskanen aloittaa päivän Nada-akupunktio menetelmällä ja viiteen korva-akupunktiopisteeseen asetetaan neulat. Hoito rentouttaa ja virittää sisäistä keskittymistä.

Marian akupunktiosession ja meditaatioharjoituksen jälkeen kirjoitamme hyvinvointiin liittyviä kirjoitusharjoituksia kirjallisuusterapiaohjaaja Nina Nygårdin ohjaamana.

Syömme maittavan kasvislounaan, jonka jälkeen jatkamme qigong-harjoituksella, joka auttaa energian virtauksessa eli liikumme lempeästi Marian johdattelemana. Iltapäivän aikana jatkamme myös kirjoitusharjoitusten parissa ja keskustelemme leppoisasti päivän fiiliksistä.

Varustaudu joustavilla vaatteilla, kirjoitusvälineillä ja uteliaalla mielellä!

Aika ja paikka: 22.4.2023 klo 10–16, Kauklahti, Espoo
Ohjaajat: kirjallisuusterapiaohjaaja Nina Nygård ja kiinalaisen lääketieteen terapeutti, Qigong-opettaja Maria Jeskanen
Hinta: 140 € (sis alv 24 %)

Varaa paikkasi [email protected]
www.mariadao.fi
www.ninanygard.com