Kirjallisuusterapia

LEMPEÄT SANAT – kirjallisuusterapeuttisia harjoituksia pimeneviin syysiltoihin 12.10. alkaen

Tässä LEMPEÄT SANAT -verkkoryhmässä pysähdymme kuuntelemaan itseämme: voimavarojamme, toiveitamme ja tarpeitamme lempeiden kirjallisuusterapeuttisten harjoitusten avulla. Pysähdymme yhteiseen kiireettömään tilaan, josta käsin voimme kirjoittamalla ja lukemalla rakentaa itsellemme sisäisen turvapaikan. Siellä meidän on mahdollista kuulla oma äänemme ja omat sanamme.

Mitään erityistaitoja ei tarvita, eikä omia tekstejä tarvitse lukea ääneen. Tekstejä ei myöskään arvioida tai arvostella, jokainen kirjoittaa itselleen. Jokainen myös osaa. Harjoitteet johdattavat lempeästi kohti itseä, kuulemaan herkällä korvalla omaa sisintä ja ottamaan itsen todesta.

Aika ja paikka: Ryhmä kokoontuu Zoom-verkkotyökalun avulla viitenä maanantai-iltana 12.10, 26.10., 9.11., 23.11. ja 7.12. klo 17.30–20. Viimeinen sitova ilmoittautumispäivä on ma 5.10.

Ohjaaja: Ryhmän ohjaa kirjallisuusterapiaohjaaja, taideterapeutti Kirsi Virkkunen.

Hinta: Verkkoryhmän hinta on 125 € + alv 24 %.

Kyselyt ja ilmoittautumiset: kirsi.[email protected]