Kirjallisuusterapia

SANOJEN VOIMAA -verkkoryhmä alkaen 10.1.2023

 

Sanamieli Mirja Heikkilä järjestää kirjallisuusterapiaryhmän verkossa 10.1.-18.4.2023. Ryhmä kokoontuu verkkotapaamisissa ja Sanamielen perustamassa suljetussa blogissa.

Ryhmässä kirjoitetaan ja keskustellaan. Ryhmä kokoontuu verkossa kahdeksan kertaa kahden viikon välein. Aiempaa kirjoituskokemusta et tarvitse eikä kirjoituksia arvostella. Lopulta kirjoitat siitä, mikä sinulle on tärkeää juuri tällä hetkellä. Sanojen voimaa -verkkoryhmässä saat kirjoittaa ilman punakynän uhkaa, sillä sisältö on tärkein.

Ryhmä soveltuu omaksi kirjallisuusterapiaksi HY+ Koulutus- ja kehittämispalveluiden järjestämään kirjallisuusterapeuttikoulutukseen ja vastaa 16 tunnin omaa kirjallisuusterapiaa, mistä saat todistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää sitoutumista ryhmään: omia tekstejä ja keskusteluun osallistumista.

Aika ja paikka: verkossa tiistaisin klo 18 – 20
Kokoontumiskerrat 10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4. ja 18.4.2023.

Hinta: 385 €, voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä.

Ryhmässä on 5 – 6 paikkaa.
Lisätietoja ja ohjeet ryhmään hakemisesta: https://www.sanamieli.fi/sanojen-voimaa-verkkoryhma