Kirjallisuusterapia

PROGOFF-päiväkirjaretriitti 29.–30.8.2020 Turussa

Progoff-kurssilla haetaan omaan elämään perspektiiviä ja suuntaa, etsitään syvempää merkitystä elämälle. Menetelmässä hiljennytään omaan sisäiseen maailmaan lyhyiden ja tarkkaan strukturoitujen kirjoitustehtävien muodossa. Hyödynnämme myös Ruissalon luonnon ja meren läheisyyttä. Kaikki työ tehdään itselle, omassa hiljaisuudessa.

Kyseessä ei ole tavoitteellinen terapia, vaan kontakti omaan itseen. Seminaari lisää itsetuntemusta ja vastuuta omasta elämästä. Monet ovat sen myötä löytäneet itsestään uutta elämänenergiaa ja arvokkaita oivalluksia. Myös unista tulee elävämpiä. Kyse ole niinkään tiedollisesta oivaltamisesta kuin tapahtuneiden asioiden uudenlaisesta kokemisesta. Osallistujilta ei edellytetä ennakkotietämystä menetelmästä. Kirjoitustaito riittää.

Aika ja paikka: 29.8.–30.8.2020, Turku, Ruissalon kylpylä

Ohjaaja: kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen, [email protected] www.ajatusmatka.fi

Hinta: kurssimaksu kahdelta päivältä 140 e (+ alv. 24 %)

Hintaan sisältyy Progoff-kansio sekä lounasruokailu (lauantaina salaattilounas & sunnuntaina keittolounas Kylpylän ravintolassa/kahvilassa). (Progoff-kansion ennestään omistaville 120 e + alv.) Kylpylässä on mahdollisuus myös majoittua – ryhmähintaan.

Lisätiedot & ilmoittautuminen 15.8. mennessä.