Kirjallisuusterapia

KIRJOITA HUOLET HARTEILTASI -verkkokurssi elokuussa 2020

Luovan ja hoitavan kirjoittamisen verkkokurssi 3.8.–30.8.2020 – et tarvitse aiempaa kokemusta!

Haluatko valoisamman mielen ja kevyemmät hartiat? Kaipaavatko ajatuksesi kirkastamista? Puuttuuko elämästäsi iloa, luovuutta ja leikkimieltä? Sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Annamari Typpö ohjaa kesäkuussa verkkokurssin, jolla koet säännöllisen kirjoittamisen ajatuksia selkiyttävän voiman, tutustut omiin vahvuuksiisi ja löydät luovuuden ilon.

Kurssi kestää neljä viikkoa. Saat joka maanantai sähköpostiisi kurssikirjeen, jossa on linkki kurssivideoon. Videolla Annamari johdattelee sinut viikon teemaan ja antaa kolme kirjoitustehtävää. Pääset myös mukaan kurssin omaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa sinulla on mahdollisuus saada vertaistukea muilta osallistujilta.

Aika ja paikka: 3.8.–30.8.2020, kanavina sähköposti ja Facebook-ryhmä

Ohjaaja: sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Annamari Typpö, [email protected], eilabertta.fi

Hinta: 47 euroa (sis. alv. 24 %)

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu viimeistään 27.7.