Kirjallisuusterapia

OMIN SANOIN – leppoisasti ja luovasti Hangossa 28.10.–30.10.2022

Tervetuloa kirjoittamisen ja luovan työskentelyn avulla pysähtymään hetkeksi ja nauttimaan!

Viikonloppu sopii sinulle, joka haluat vahvistaa yhteyttä itseesi ja lähestyä luovia menetelmiä käyttäen sinulle tärkeitä asioita tässä hetkessä. Haluatko pohtia jo elettyä elämää, ympäröivää maailmaa, oppia uusia tapoja ajatella ja käsitellä tunteita sekä saada uusia oivalluksia ja ideoita?

Työskentelyä viritellään kirjallisuusterapeuttisin ja kuvallisen ilmaisun keinoin. Kirjallisuusterapeuttiset menetelmät sisältävät valmiiden tekstien hyödyntämistä ja omaa kirjoittamista. Sään suosiessa haemme inspiraatiota Hangon mahtavasta luonnosta, kallioista ja merenrannalta.

Aika ja paikka: pe 28.10. klo 18–20 (majoittuminen ennen tätä), la 29.10. klo 10–16 ja su 30.10. klo 10–16 Hangon FolkiaCenterissä, joka on kävelymatkan päässä juna- ja bussiasemalta.

Ohjaajat:
Minna Pulli, kirjallisuusterapiaohjaaja, ratkaisukeskeinen terapeutti (psykoterapeutin koulutus), TTM, terveydenhuollon lehtori, psyk. sairaanhoitaja, taideopiskelija
Nina Nygård, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuuden maisteri, FM, toimittaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, lyhytterapiakoulutuksessa

Hinta: 200 €, opiskelijat/eläkeläiset/työttömät 100 € (sis alv 24 %), sisältää ohjelman, kaksi lounasta (ruokaisa salaatti) sekä kahvit ja teet

Sitovat ilmoittautumiset 28.9.2022 mennessä sähköpostilla [email protected]. Mukaan osallistujan nimi, sähköposti ja puhelinnumero, mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot sekä tieto siitä, majoitutko FolkiaCenterissä. Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen ja laskun sähköpostiisi.

Vahvistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun 200 € 13.10.2022 mennessä.

Osallistujille on varattu FolkiaCenterissä huoneita majoitusta varten. Tiedustelut ja varaus tunnuksella ”Hyvinvointikirjoittaminen”. Yhteystiedot: [email protected], p. 050 342 6975.