Kirjallisuusterapia

ARKKIENKELIT VOIMASYMBOLEINA – Kirjallisuusterapeuttinen verkkoryhmä marraskuussa 2023

Enkelit ovat monissa uskonnoissa ja kulttuureissa ilmeneviä arkkityyppisiä hahmoja, jotka edustavat tyypillisesti myönteisiä voimia kuten rohkeutta, toivoa, parantamista, luovuutta, rauhaa, viisautta, rakkautta ja iloa. Erilaiset enkelihahmot esiintyvät laajalti mm. taiteessa ja kirjallisuudessa sekä kollektiivisina ja omakohtaisina tarinoina ja mielikuvina.

Enkeleitä voi käyttää henkilökohtaisina voimasymboleina, samalla tavalla kuin erilaisia amuletteja tai voimaeläimiä. Niiden avulla voi myös tutkia itseään: omia tarpeitaan, toiveitaan, voimavarojaan ja haavoittuvuuksiaan.

Kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä hyödyntävässä ryhmässä tutustumme arkkienkeleihin ja niiden feminiinisiin puoliin ja teemme erilaisia kirjoitus- ja mielikuvaharjoituksia, joita voi hyödyntää omakohtaisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Ryhmä ei ole uskonnollinen, vaan tarkastelemme enkeleitä puhtaasti arkkityyppeinä ja symboleina. Toki jokaisen henkilökohtaiset näkemykset ovat sallittuja.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempia tietoja tai kokemusta kirjoittamisesta.

Aika ja paikka: tiistaisin 7.11.2023 – 28.11.2023 (4 * 1,5 h)

Ohjaajat: FT, kirjallisuusterapiaohjaaja Mervi Nyfors

Hinta: 75 €

Ilmoittautuminen: 22.10. mennessä [email protected]

Lisätietoja: Arkkienkelit voimasymboleina