Kirjallisuusterapia

VALLOITA sisäinen vuoresi -kirjoituspaja 7.–8.7. Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa (täynnä)

 

Sisäistä vuorta valloitetaan myös vuonna 2022!

Kaipaatko uusia tapoja ajatella, uusia ideoita? Mistä haaveilet? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Tai ehkä kaipaat vain maisemanvaihdosta ja rentouttavaa viikonloppua mukavassa seurassa?

Sisäisen vuoren valloitus -viikonloppu on siirretty heinäkuulle. Mikä olisikaan upeampaa kuin keskittyä omaan hyvinvointiin kesäisen Saimaan liepeillä! Yöveden Ateljeekodin upeassa miljöössä Ristiinassa löydät itsestäsi uusia puolia ja vahvuuksia. Erilaisilla kirjoitusharjoituksilla kaivelemme esiin oivalluksia, haaveita, toiveita. Ehkä jopa sellaisia, joita et tiennyt olevankaan.

Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ja mieleesi ilmestyy.

Aika ja paikka: to 7.7. klo 10–18 ja pe 8.7. klo 10–15 Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa
Hinta: 230 € sisältää: opetus, lounas ja kahvi. Tarjolla on myös iltapäivisin kahvia/teetä sekä pientä purtavaa.
Ohjaaja: Sari Kortesoja, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja

Yöpyminen Ateljeekodissa hintaan 40 €/yö kahden hengen huoneessa ja 60 €/yö yhden hengen huoneessa. Yöpyjille rantasauna 150-vuotiaassa saunassa sekä aamupala. Päivän aikana syntyneitä keskusteluja on mukava jatkaa myös iltasella. Ateljeekotiin voit saapua jo perjantaina, vaikka varsinainen kurssiohjelma alkaa vasta lauantaina. Sään salliessa teemme veneretken Astuvansalmen kalliomaalauksille pohtimaan esi-isiemme meille jättämiä viestejä.

Lisätietoja kurssistaValloita sisäinen vuoresi
www.sarikortesoja.fi, kurssit(at)sarikortesoja.fi

Ilmoittautuminenateljeekoti(at)katjaantonoff.net tai puhelimitse 040 578 4003/Katja Antonoff

Palautetta aiemmalta vuorenvalloittajalta:

”Lämmin kiitos viikonlopusta Yöveden maisemissa! Se viikonloppu teki niin hyvää. Kokonaisuus oli upea, teki hyvää ulkoilla, saunoa ja uida, jutella ja nauraa, kirjottaa, haaveilla ja levätä arjesta myös valmiin ruuan ääressä. Juuri kaikkea sitä mitä kurssilta lähdinkin hakemaan ja enemmänkin. Tässä on leijuiltu jälkitunnelmissa!”