Kirjallisuusterapia

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – uusi tietoisuuskirjoittamisen ryhmä verkossa 20.10. alkaen

Tässä tietoisuuskirjoittajaryhmässä virittäydymme intuition taajuudelle moniaistisesti ja teemme inspiroivia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat yhteyttäsi intuitioon. Annamme äänen myös unille, uni tuntee sinut. Jotta intuition ääni pääsee kuuluviin, harjoituksiin liittyy aina mielen hiljentäminen. Hiljaisuus on väylä sisäiseen tietoon. Tämä ryhmä on juuri sinulle, joka haluat oppia kuulemaan intuitiotasi yhä vahvemmin ja kuulet myös sisäisen kirjoittamisen kutsun. Jokainen kirjoittaa itselleen, eikä tekstejä tarvitse lukea ääneen. Mitään ei tarvitse osata.

Aika ja paikka: Kokoonnumme Zoom-verkkotyökalun avulla joka toinen tiistai-ilta, yhteensä 5 kertaa klo 17.30–20. Illat ovat 20.10., 3.11., 17.11., 1.12. ja 15.12.2020. Sitovat ilmoittautumiset ma 12.10. mennessä.

Ohjaaja: Ryhmää ohjaavat intuitiivisen tietoisuuskirjoittamisen ohjaajat kirjallisuusterapiaohjaaja Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi) ja psykoterapeutti Anne Lindholm-Kärki (www.annelindholm-karki.fi).

Hinta: Ryhmän hinta on 145 € + alv 24 %.

Kyselyt ja ilmoittautumiset: 
kirsi.[email protected]