Kirjallisuusterapia

KIRJALLISUUSTERAPEUTTINEN RYHMÄ TOHTORIOPISKELIJOILLE 30.10.–18.12.2023 verkossa

Etänä toteutettava ryhmä on suunnattu missä tahansa suomalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa väitöskirjaa työstäville tohtoriopiskelijoille, jotka haluavat jakaa kokemuksia erilaisista tutkijuuteen liittyvistä ilmiöistä yhdessä muiden kanssa. Voit olla yhtä hyvin vasta aloittanut, työn keskivaiheilla tai jo valmistautumassa lähitulevaisuudessa siintävään väitöstilaisuuteen.

Teemme luovia terapeuttisia kirjoitusharjoituksia, joiden pohjalta keskustelemme yhdessä. Tavoitteita ovat mm. tutkijan ammatillisen itsetuntemuksen kehittyminen, kokemusten jakaminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen. Henkilökohtaisia tavoitteita voivat lisäksi olla mm. pysähtyminen oman itsen ääreen, sisäisen kriitikon vaientaminen, itselle piiloon jääneiden ajatusten ja tunteiden käsitteleminen tai uusien näkökulmien saaminen.

Aika: maanantaisin 30.10.–18.12.2023 klo 18–19.30 | 8 tapaamista

Paikka: etätoteutus Zoomissa

Ohjaaja: FM Isa Välimäki, kirjallisuustieteen väitöskirjatutkija, kirjallisuusterapiaohjaaja, kirjallisuusterapeuttikoulutuksessa (HY+ 2023–2024)

Hinta: 190 € / hlö (sis. 24 % alv)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://www.kirjankantama.fi/kirjallisuusterapeuttinen-ryhma-tohtoriopiskelijoille/

Kuva: Francesco Pesellinon (1422–1457) maalaus Seven Liberal Arts. Wikimedia Commons.