Kirjallisuusterapia

HÄPEÄTYÖPAJA – Kirjoita itsesi näkyväksi 21.–22.10. Porvoossa

MYÖS VERKOSSA TIISTAISIN 17.10. – 31.10.2023 KLO 17-19.
LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU: https://holvi.com/shop/Poesis/

Riittämättömyys, vajavaisuus, arvottomuus, suorittaminen, perfektionismi, itsekritiikki, uupumus, kokonaisvaltainen häpeä. Kuulostaako ainakin ajoittain tutulta?

Tule mukaan kirjoittamaan ja keskustelemaan häpeän kokemuksista vertaisten kesken somaattisen kirjallisuusterapian häpeätyöpajaan. Ryhmässä käsitellään häpeään liittyviä ajatuksia, mielikuvia, tunteita ja tuntemuksia kirjallisuusterapeuttisin menetelmin. Käytämme erilaista kirjallista-, kuvallista- ja auditiivista aineistoa pienten kirjoitusharjoitusten ja keskustelun pohjana. Koska häpeä ei ole ensisijaisesti psykologinen ilmiö, emootio, vaan kokemus, joka on pesiytynyt kehoomme ja hermostoomme, käytämme itsemme hoitamisen menetelminä myös erilaisia kehollisia harjoituksia, kuten Mindfulnessia ja kuvataiteellisia keinoja.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kirjallisuudesta, kuvataiteesta tai Mindfulnessista. Riittää, että ryhmän kuvaus puhuttelee sinua jollakin tavalla ja että haluat jakaa kokemuksia vertaisten kesken.

Ryhmä kokoontuu: la 21.10. ja su 22.10.2023 klo 12–15 Porvoossa Soltorpin salissa. Humlebergintie 26, 06200 Porvoo.

Ilmoittaudu viimeistään: ti 10.10.2023 mervi.nyfors@gmail.com

Hinta: 85 €

Ohjaaja: FT, kirjallisuusterapiaohjaaja ja Heartful Yoga -opettajaopiskelija Mervi Nyfors

Ota mukaan: oma jooga- tai jumppamatto ja viltti. Pukeudu lämpimästi (esim. villasukat). Tarjolla on teetä ja pientä purtavaa. Voit ottaa tarvittaessa eväitä.