Kirjallisuusterapia

KAPUA sisäiselle vuorellesi -kirjoituspaja la 9.4. Helsingissä (kaksi peruutuspaikkaa vapautunut)

 


KAPUA SISÄISELLE VUORELLESI -KIRJOITUSPAJA LA 9.4.2022 KLO 10.00–15.00
– tuotto kokonaisuudessaan Kapua-projektille kehitysyhteistyöhön

Oletko valmis tutkimaan omaa sisäistä vuortasi, aloittamaan sen huipulle kapuamisen? Kaipaatko rutiinien ja suorittamisen keskelle uusia tapoja ajatella, uusia näkemyksiä, uusia ideoita? Mitä esteitä on sinun sisäisen vuoresi valloituksen tiellä? Osallistu kirjoituspajaan ja samalla autat Riittaa auttamaan.

Riitta Soinola on yksi Balkan-kapuajista, jotka keräävät varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kirjoituspajan vetäjä, Sari Kortesoja, on puolestaan vuoden 2019 Kapuaja, joka omana Kapua-vuonnaan keräsi varoja pitämällä muun muassa kaksi vastaavaa kirjoituspajaa. Samalla sai alkunsa Sarin Valloita sisäinen vuoresi -konsepti, jonka kolmas viikonloppukurssi järjestetään toukokuussa Yöveden Ateljeekodissa.

Aika: la 9.4.2022 klo 10–15
Paikka: Väestöliiton tilat, Kalevankatu 16, Helsinki
Hinta: 60 €. Hinta sisältää myös kasvislounaan ja kahvin/teen.
Tuotto menee kokonaisuudessaan Kapua-keräykseen!

Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet vain paperia ja kynän tai läppärin, mikä sinusta mukavimmalta tuntuu. Aiempaa kirjoittamiskokemusta et tarvitse – ainoastaan rohkeutta tutkia, mitä paperille ilmestyy.
Tarjolla herkullista kasvislounasta: kreikkalaisia herkkuja ja tomaattinen linssikeitto, jälkiruokana vegaaninen täytekakku kahvin ja teen kanssa. Olemme saaneet kakun ja leivät lahjoituksena Finnbakels Oy:ltä ja kreikkalaiset herkut tulevat Gavrielides Foodsilta.
Ilmoittautumiset Riitalle: pionitar(at)hotmail.com
Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä.
Lisätietoa Kapuasta täältä.


Keräyslupa
RA/2018/1119, myönnetty 20.11.2018. http://www.vaestoliitto.fi/vaestoliitto/talous-ja-varainhankinta/tue-tyotamme/rahankerayslupa/