Kirjallisuusterapia

OLEN ARVOKAS -miniretriitti la 28.10. Iittalassa – joogaa ja kirjoittamista

Oletko huomannut, miten ainutlaatuinen olet?

Joogaa, meditaatiota ja terapeuttista kirjoittamista yhdistävä miniretriitti Iittalassa pysäyttää sinut oman itsesi äärelle. Hiljentää tutkimaan, kuka oikeastaan olet. Keholliset harjoitukset rauhoittavat mielen ja tekevät tilaa tuntemuksille, joita kirjoitusharjoitusten avulla sanoitetaan.

”Oli ihanaa huomata, kuinka keho ja mieli avautuivat yhdessä ja tuli todella kokonaisvaltaisesti rentoutunut olo.”
– palautetta elokuun miniretriitistä –

Lokakuun lopussa pysähdymme joogan ja kirjoittamisen avulla tutkimaan, kuinka ainutlaatuinen ja kiehtova meistä jokainen on. Erilaisten harjoitusten avulla voit tarkastella itseäsi monesta suunnasta. Kehosi ja mielesi kertovat, mitä tarvitset – kun vain kuuntelet niitä. Kehosi äärelle pysähtyminen saattaa nostaa esille viestejä, jotka olet sivuuttanut, ja kuin huomaamatta kätesi luo paperille ajatuksiasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan.

Aika ja paikka: la 28.10. klo 10–17 Iittalassa Kutilan Juhlatalolla
Hinta: 130 € (sis. alv 24 %) sisältäen lounaan, kahvin/teen ja hedelmiä yms.
Ohjaajat: sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja ja joogaohjaaja Terhi Niinimäki

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Olen arvokas -miniretriitti

Kutilan Juhlatalo