Kirjallisuusterapia

SOMAATTISEN KIRJOITTAMISEN kurssi 4.10.–1.11.2022 Zoomissa

Somaattinen kirjoittaminen – kuinka tarkastella kehollisia havaintoja ja kirjoittaa niistä

Somaattinen kirjoittaminen tarkoittaa kehon havaintojen pohjalta kirjoittamista. Kurssilla hyödynnetään erityisesti Feldenkrais-menetelmää kirjoittamisen inspiraationa. Kurssiin kuuluu neljä Zoom-tapaamista (tiistai-iltaisin 4.10., 11.10., 25.10., 1.11. klo 19.00–20.30.) sekä kahdeksan äänitettyä harjoitusta, joiden avulla kirjoittamista voi jatkaa tapaamisten jälkeen. Kurssilla kirjoitetaan omista aiheista oman tilan rauhassa. Kurssi ei ole terapiaa, mutta soveltuu monenlaisten kirjoitusprosessien sekä itsetutkiskelun edistäjäksi.

Aika ja paikka: 4.10.–1.11. Zoom-ympäristössä (kurssialue on auki tammikuun 2023 lopppuun)

Ohjaaja: FT, kouluttaja, tutkija ja tietokirjailija Johanna Pentikäinen

Hinta: 120 euroa (90 euroa, jos ilmoittaudut 30.9. mennessä)

Kurssille voi ilmoittautua täällä:

www.somaattinenkirjoittaminen.fi