Kirjallisuusterapia

OMAN RAUHAN MINIRETRIITTI – joogaa ja kirjoittamista Iittalassa la 19.8.2023

Koska olet viimeksi kysynyt itseltäsi: ”Mitä minulle kuuluu?”

Joogaa, meditaatiota ja terapeuttista kirjoittamista yhdistävä miniretriitti vie sinut lempeästi kohti syksyä. Pysähdy ja hiljenny kuulemaan, mitä kehosi kertoo sinulle. Anna tuntemustesi ja ajatustesi siirtyä paperille.

Päivän aikana teemme lempeitä joogaharjoituksia sekä erilaisia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla voit kuulla itseäsi uudella tavalla. Jaamme tuntemuksiamme jonkin verran myös keskustellen, mutta pääpaino on hiljentymisellä. Halutessasi voit olla vaikka koko päivän hiljaa ja omissa oloissasi – siten kuin itsestäsi parhaalta tuntuu. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai kirjoittamisesta. Riität juuri sellaisena kuin olet.

Aika ja paikka: la 19.8.2023 klo 10–17 Iittalassa Kutilan Juhlatalolla

Ohjaajat: joogaohjaaja Terhi Niinimäki ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja

Hinta: 130 € (sis. alv 24 %). Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa, kuten hedelmiä ja pähkinöitä. Lounaaksi on ruokaisa salaatti sekä kasvis-fetapiirakka. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja allergioista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Oman rauhan miniretriitti