Kirjallisuusterapia

AFRODITEN KYNÄN KÄRJELLÄ – omaelämäkerrallinen kirjoittajakurssi Kreetan Paleohorassa 5.-12.6.2023

Huom! Matkalla on vielä tilaa kolmelle. Varaa paikkasi viimeistään 5.4.

Tunnistatko itsessäsi Afroditen aistillisuutta ja Heran uskollisuutta? Mitä ominaisuuksia haluat kehittää itsessäsi? Haluatko ottaa Hekaten oppaaksesi elämäsi tienristeyksessä?

Kurssilla tutkitaan omaa elämää muun muassa antiikin Kreikan myyttien valossa. Upeat maisemat, kreetalainen kulttuuri sekä tuoksu-, maku- ja tuntoaistimukset tarjoavat elämyksiä ja siivittävät kirjoittamista. Hotelli sijaitsee pienessä viehättävässä kylässä Kreetan etelärannikolla, aivan meren rannalla.

Luovaa kirjoittamista ja kirjallisuusterapiaa yhdistävällä kurssilla on mahdollista valita lähestymistavaksi joko tavoitteellisempi luova kirjoittaminen tai itseä hoitava puoli. Osallistujat voivat käsitellä kirjoittamisen ja ryhmässä jakamisen keinoin myös oman elämänsä kipeitä kohtia sekä löytää keinoja ja voimavaroja eteenpäin pääsemiseksi. Erityisiä kirjoittamisen taitoja ei tarvita eikä myyttejä tarvitse tuntea ennakolta. Mukaan ovat tervetulleita myös jo enemmän kirjoittaneet.

Hinta: 1445 € / jaetussa 2 hengen huoneessa (1 hengen huone + 165 e).
Hintaan sisältyvät Finnairin lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus, aamiaiset ja opetus. Lisäksi tervetulo- ja läksiäisillalliset ruokajuomineen, retki Azogiresin kylään ja yksi illanvietto ruokailuineen.

Lisätietoja: Silja Mäki/Psykoterapiapalvelu Silja Mäki, 050 313 1027, [email protected]
matkapaletti.fi/kirjoittajamatka

Esite: Paleohora, Kreeta 2023