Kirjallisuusterapia

KIRJOITA MENNEISYYTESI ja tulevaisuutesi todeksi – Voimaannuttavan kirjoittamisen kurssi 28.-30.7.2023, Turussa

 

Kuka haluaisin olla? Minkä tarinan valitsen kertoa? Tule pohtimaan omaa elämääsi ja minuuttasi kirjoittaen. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa hyvinvointiin muistuttaa meitä omasta vapaudestamme valita jatkuvasti yhä uudelleen keitä me olemme ja mitä haluamme kantaa menneisyydestä mukanamme. Kirjoittamisen kautta on myös mahdollista astua lähemmäs erilaisia vaihtoehtoisia tulevaisuuksia ja pistää aluille unelmien toteutumista kohti vievä voimavarakeskeisen ajattelun kierre.

Mitä kurssilla tehdään?

Erilaisten kirjoitusharjoitusten kautta jokainen syventyy pohtimaan omaa elämäänsä ja sitä, miten haluaisi suhtautua itseensä ja toisiin. Harjoitukset ohjaavat ajattelua omaan arvomaailmaan, tunteisiin, muistoihin ja unelmiin. Sinulla on mahdollisuus pysähtyä miettimään minkälaisia sanavalintoja, näkökulmia ja johtopäätöksiä haluat omasta elämästäsi kantaa mukanasi tulevaisuuteen.

Jokaisella on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa yhteen kurssin aikana kirjoittamaansa tekstiin liittyen.

Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta. Kyseessä on terapeuttisen kirjoittamisen kurssi, eikä mitään omia tekstejä ole pakko jakaa muille.

Kurssiaika- ja paikka: 28.-30.7.2023 perjantai-illasta sunnuntaihin, ProWork Valmennus Oy, Linnankatu 26 A, Turku

Ohjaaja: Karima Karppinen, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Karima Karppinen – Prowork Oy), esikoiskirjailija, uskontotieteen MA ja MSc, suorittanut myös ”Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä” koulutuksen.

Karima on tutkinut mm. rakkautta ja intuitiota ja kirjoittaa runoja aiheista kuten tunteet ja elämän suuret mysteerit.

Kurssin hinta: 250 € sisältää kahvin ja teen

Majoitukset: Kurssiin ei sisälly majoitusta.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: [email protected]