Kirjallisuusterapia

YÖVEDEN Ateljeekodin jooga- ja kirjoitusretriitti 7.–9.6.2024 Ristiinassa

Tervetuloa Yöveden Ateljeekotiin Ristiinaan luonnon ja taiteen keskelle toivottamaan kesä tervetulleeksi joogan ja kirjoittamisen avulla! Kehollisten harjoitusten tuella mieli rauhoittuu. Syntyy tilaa tuntemuksille, joita kirjoitusharjoitusten avulla sanoitetaan.

Jaamme ajatuksiamme myös keskustellen, mutta pääpaino on hiljentymisellä ja sisäisellä puheella oman itsen kanssa. Halutessasi voit olla hiljaa ja omissa oloissasi – siten kuin itsestäsi parhaalta tuntuu.

Lempeät, hitaat rentoutus- ja joogaharjoitukset sekä ohjatut, helpot kirjallisuusterapeuttiset harjoitukset vuorottelevat toisiaan täydentäen. Kirjoitat ja joogaat vain itsellesi, ilman paineita arvostelusta. Et tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan.

Aika ja paikka: 7.–9.6.2024 Yöveden Ateljeekoti, Ristiina (pe 7.6. klo 18.30–20, la 8.6. klo 9.30–17.30 ja su 9.6. klo 9.30–15)
Ohjaajat: joogaohjaaja Terhi Niinimäki ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja

Kurssimaksu 350 € sisältää kurssiohjelman, lounaan ja päivällisen sekä sään salliessa veneretken kalliomaalauksille (sekä alvin). Kurssin voi maksaa myös ePassilla!
Majoitus 1–2 hh 40–60 €/yö. Sisältää aamupalan, iltapalan ja saunan (sekä alvin).
Yöpyjille kehon ja mielen hellimistä yli 160-vuotiaassa saunassa.

Lisätietoa: Yöveden Ateljeekodin jooga- ja kirjoitusretriitti