Kirjallisuusterapia

SINÄ OLET HYVÄ!-kasvuryhmä erityisherkille verkossa 12.3.-21.5.2024

Sinä olet hyvä! -kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä erityisherkille alkaa verkossa maaliskuussa 2024.

Hinta muuttunut: 98 € (aiempi 130 €)

Kenelle: Ryhmässä tarkastelemme kirjoittamisen ja kirjallisuuden sekä vertaistuen avulla erityisen herkkyyden voimavaroja, haasteita ja kipupisteitä, kuten emotionaalista reaktiivisuutta, tunteiden voimakkuutta, kuormittumisalttiutta ja aistiherkkyyttä. Tavoitteena on vahvistaa itsetuntemusta, omia rajoja ja itsemyötätuntoa. Teemme pieniä kirjoitusharjoituksia ja käytämme harjoitusten taustamateriaalina erilaisia tekstejä ja kuvia. Ryhmä on luottamuksellinen, osallistujien kirjallisia tuotoksia ei arvioida eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempaa kirjoittamiskokemusta tai kirjallisuuden tuntemusta. Sopii myös henkilöille, jotka tunnistavat itsessään neurokirjon (autismin kirjo) piirteitä.

Aika ja paikka: Kokoonnumme tiistaisin 12.3.2024 alkaen etäyhteyksin (Teams). Tapaamiset ovat joka toinen viikko klo 17–18.30, yhteensä kuusi kertaa (12.3., 26.3., 9.4., 23.4., 7.5., 21.5.). Ryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa ja se toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi.

Hinta: 98 euroa (Kirjallisuusterapiayhdistyksen jäsenille -10% verkkokaupasta koodilla MAALIS10) https://holvi.com/shop/Poesis/

Ohjaajana toimii: FT, kirjallisuusterapiaohjaaja, Heartful-joogaopettajaopiskelija Mervi Nyfors. Kuvaus ohjaajasta: rauhallinen, hiljainen, lempeä ja hyväksyvä.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisäkysymykset osoitteeseen [email protected] viimeistään 4.3.2024. Voit ilmoittautua myös verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/Poesis/.

Lämpimästi tervetuloa!