Kirjallisuusterapia

KIPUJEN KIMARA -kasvuryhmä verkossa alkaen 2/2022

 

Kuva: Tarja Ruohonen

 

HUOM! Alkamisajankohta muuttunut.

Voisiko kipua käsitellä kirjoittaen? Haluatko kokeilla uutta tapaa tarkastella elämääsi? Kaipaatko hengähdystaukoa kivulta tai mahdollisuutta jakaa sen herättämiä tuntoja? Entäpä millainen satuhahmo kipusi olisi?

Kirjallisuusterapia on luovien terapioiden muoto, jossa elämää ja kokemuksia tarkastellaan lukemisen, kirjoittamisen ja keskustelun keinoin. Taitava kirjoittaja ei tarvitse olla. Punakynää ei käytetä.

Ryhmä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kertoa kiputarinansa ja etsiä keinoja kivun kanssa elämiseen sekä siitä hetkeksi etääntymiseen lukemisen, kirjoittamisen, keskustelun ja vertaistuen keinoin. Lisäksi ryhmässä tehdään hengitys- ja tietoisuustaitoharjoituksia. Voit osallistua kotoa tai työpaikaltasi omalla tavallasi juuri sellaisena kuin olet.

Aika ja paikka: Kahdeksan kertaa torstaisin klo 14–16 Zoom-etäyhteydellä
10.2., 17.2., 3.3., 10.3., 17.3., 24.3., 313. ja 7.4.2022

Ohjaaja: psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti Silja Mäki ja kokemusasiantuntijana Kirsi-Marie Koskinen

Hinta: 55 €

Haastattelut (Zoomilla 20 min) ryhmästä kiinnostuneille ovat to 27.1. ja 3.2.2022 klo 14–16. Haastatteluajan voit varata soittamalla puh. (09) 1351 268.

Ryhmän järjestää Suomen Valkonauhaliitto yhteistyössä STEP-opintokeskuksen kanssa.

Lisätietoja esitteessä Kipujen kimara_kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä etäyhteydellä_KEVÄT 2022.