Kirjallisuusterapia

KITE1 Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä 15 op, alkaen 5/2025 Lappeenrannassa ja verkossa

Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja oman ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op) -koulutus on viiden reaaliaikaisen opetusjakson mittainen johdatus kirjallisuusterapiaan. Tämä ammatillinen täydennyskoulutus sisältää 10 opetuspäivää ja itsenäistä työskentelyä. 

Aika ja paikka
24.5.–3.9.2024 Lappeenrannassa ja verkossa

Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille kirjoittamisesta ja lukemisesta kiinnostuneille eikä edellytä aiempia tietoja kirjallisuusterapiasta. Se sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä voimavarojaan ja itsetuntemustaan terapeuttisen kirjoittamisen ja lukemisen avulla.

Koulutus toimii myös ammatillisena täydennyskoulutuksena kaikille ohjaus- ja neuvonta- ja esimiestyössä toimiville sekä sosiaali- ja terveys-, opetus-, kasvatus-, taide-, kirjallisuus- ja kirjastoalan henkilöstölle.

Kouluttajat
Kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja Katri Kluukeri, tutkija, kirjallisuusterapiakouluttaja, FT Karoliina Maanmieli, sarjakuvataiteilija Emmi Valve ja tanssi- ja liiketerapeutti Annika Sarvela

Tiedustelut    
koulutussuunnittelija Anni Tuuva, puh. 010 322 9462, [email protected]

Koulutuksen hinta  
1685 €

Ilmoittautuminen
viimeistään 12.5.2024

Lisätietoa https://kesyli.net/kurssit/kirjallisuusterapia-henkilokohtaisen-ja-ammatillisen-kasvun-menetelmana-15-op/