Kirjallisuusterapia

RAUHAA JA VOIMAA – Kirjoitusretriitti 21.–22.9.2024, Linnakallio, Alavieska

Rauhaa ja voimaa – Kirjoitusretriitti Linnakalliolla

Anna itsellesi aikaa kirjoittamiseen ja hyvinvointiin. Nauti viikonlopusta luonnon helmassa, vanhojen hirsiseinien turvassa. Savusaunan lempeissä löylyissä rauhoitut, uinti kirkkaassa metsälammessa virkistää. Ympäröivä mäntymetsä hoitaa sinua huminallaan.

Kurssilla teemme luovuutta herätteleviä ja luontokirjoittamisen harjoituksia, sekä hyvinvointia lisääviä terapeuttisia kirjoitusharjoituksia. Kirjoittamalla löydät itsestäsi voimaa ja tasapainottavaa rauhaa, joiden vaikutusta Linnakallion hiljaisuus ja miljöö lisäävät. Aiempaa kirjoittajakokemusta et tarvitse. Kurssille mahtuu 10-12 henkilöä.

Kurssipaikkana on Linnakallion hirsinen, idyllinen pohjalaistalo Kruunu. Sään salliessa teemme luontokirjoittamisen harjoituksia myös ulkona. Halutessasi voit hiljentyä hetken myös Linnakallion omaleimaisessa Pahkakirkossa.

Lauantaina on yhteinen savusaunailta. Ennen savusaunaa teemme ohjattuja liikeharjoituksia, jotka rauhoittavat ja auttavat sinua löytämän kehosi linjauksia.

Aika: 21.–22.9.2024, La klo 9 – su klo 15. Linnakallio, Taluskyläntie 660, Alavieska

Ohjaajat: Merja Nevalainen, kirjoittamisen ohjaaja FM, kirjallisuusterapiaopiskelija ja Karoliina Heikkilä, hieroja, jalkahoitaja, luonnollisen liikkeen asiantuntija.

Hinta: 320 € /hlö (sis. alv). Sisältää kurssiohjelman, majoitus 2hh, liinavaatteet, yhteisruokailut, savusauna ja uinti yksityistilaisuutena. (Majoitus pe-la saatavissa lisähintaan 25 €, ei sis. aamiaista.)

Majoitus: 2hh huoneissa kahdessa viihtyisässä, remontoidussa hirsitalossa Pirtti ja Torppa (ks. tilat: linnakallio.fi).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Merja P. 050 362 6003, [email protected]

Lue lisää kurssiesitteestä: Rauhaa ja voimaa – Kirjoitusretriitti Linnakalliolla 21-22.9.24