Kirjallisuusterapia

OMAN RAUHAN MINIRETRIITTI, joogaa & kirjoittamista su 22.9. Iittalassa

On aika pysähtyä ja hiljentyä kuulemaan, mitä kehosi kertoo sinulle. Anna tuntemustesi ja ajatustesi siirtyä paperille. Joogaa, meditaatiota ja terapeuttista kirjoittamista yhdistävä Oman rauhan miniretriitti vie sinut lempeästi loppuvuotta kohti.

“Miniretriitti oli aivan upea kokemus. Se oli paljon enemmän kuin olin edes uskaltanut odottaa. Löysin Rauhan minusta ja sain itselleni keinoja maadoittua arjessa. Ohjattu toiminta oli helposti lähestyttävä ja olo retriitissä oli turvallinen. Kiitos teille ihanasta päivästä ja hyvästä olosta.” – palautetta viime syksyn retriitistä – 

Päivän aikana lempeät jooga- ja kirjoitusharjoitukset vuorottelevat. Jooga rauhoittaa ja rentouttaa, tekee tilaa sisimmälle. Kirjoitusharjoitusten avulla voit jäsennellä ajatuksiasi ja oppia uusia asioita itsestäsi. Jaamme tuntemuksiamme jonkin verran myös keskustellen, mutta pääpaino on hiljentymisellä. Halutessasi voit olla vaikka koko päivän hiljaa ja omissa oloissasi.

Kirjoitat ja joogaat vain itsellesi, ilman paineita arvostelusta. Et tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan.

Ohjaajina toimivat joogaohjaaja Terhi Niinimäki ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja.

🔸Missä? Olemme uniikissa miljöössä Kutilan Juhlatalolla Iittalassa, osoitteessa Kutilantie 62. Historiaa huokuva talo on rakennettu vuonna 1937, ja se suorastaan kutsuu hiljentymään omien ajatusten ääreen. Iittalan rautatieasemalta on matkaa noin 2,6 km. Mikäli tarvitset kuljetusta asemalta Juhlatalolle, laita meille viestiä.

🔸Milloin? Sunnuntaina 22.9.2024. Aloitamme klo 10, ja päivän aikana erilaiset rentoutus- ja joogaharjoitukset sekä kirjallisuusterapeuttiset harjoitukset vuorottelevat toisiaan täydentäen. Taukoja pidämme tilanteen mukaan, pidempi lounastauko on noin 12.30–13.30. Sään salliessa nautimme myös lähiseudun luonnosta. Päivä päättyy loppurentoutukseen noin klo 17.

🔸Hinta: 115 € (sis. alv 25,5 % ja tarjoilut).
Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa, kuten hedelmiä ja pähkinöitä. Lounaaksi on kasvissosekeittoa leivän kera, ja iltapäiväkahvien yhteydessä jotain makeampaa herkkua. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja allergioista.

🔸Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki Oman rauhan miniretriitti 22.9.2024
Ilmoittaudu viimeistään ti 10.9. Retriitti toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi.