Kirjallisuusterapia

ITSETUNTEMUKSEN TAIKA -retriitti Pyhtäällä 2.8.–4.8.2024

* Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita ihmisiä?

* Toivotko löytäväsi itsestäsi uusia voimavaroja ja avaimia henkiseen kasvuun?

* Kaipaatko mahdollisuutta ammentaa uutta intoa ja toivoa omista vahvuuksistasi?

* Janoatko irtiottoa arjesta lempeässä ja lämminhenkisessä seurassa?

* Mielitkö helliä aistejasi idyllisessä ympäristössä?

Jos vastasit kyllä, Sananhaltijan ja CCCoachingin elokuinen retriitti 2.8.–4.8. on juuri sinua varten!

Itsetuntemuksen taika -retriitti on viikonlopun mittainen hengähdystauko Pyhtäällä, Stockforsin ruukin alueella sijaitsevan Patruunantalon aisteja hivelevässä ja lempeää huolenpitoa huokuvassa miljöössä. Retriitillä olet vain itseäsi varten, vailla pakkoja. Saat antaa luovuutesi kukkia – tai vasta heräillä – levosta käsin, enneagrammin, kirjoittamisen ja positiivisen psykologian parissa.

Itsetuntemuksen taika -retriitillä pääset Sananhaltijalle tuttuun tapaan kirjoittamaan elämäsi kohokohdista ja kipupisteistä, toiveista, unelmista ja haaveista erilaisia teemoja ja virikkeitä hyödyntäen. Enneagrammin ja positiivisen psykologian lisäksi retriitillä hyödynnetään terapeuttisen kirjoittamisen menetelmiä, jotka auttavat sinua tutkimaan omaa elämääsi ja tunteitasi luovien harjoitteiden kautta. Myös keskustelu sekä tunteiden, ajatusten, kokemusten ja tekstien jakaminen ovat tärkeä osa retriittikokonaisuutta.

Aika ja paikka: 2.8.–4.8.2024 Patruunantalo, Pyhtää
Ohjaajat: kirjallisuusterapia- ja sanataideohjaaja Annamari Typpö & valmentaja, enneagrammiohjaaja Christina Björkell
Hinta: ohjelmasisältö 247 e, majoitus ja täysihoito 270 e (2 hh)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://sananhaltija.fi/kirjoituskurssit/itsetuntemuksen-taika-retriitti