Kirjallisuusterapia

KEVÄÄN VALO – joogaa & kirjoittamista yhdistävä miniretriitti la 16.3.2024 Iittalassa

Mitä uutta sinussa versoo ensi keväänä?

Keväällä lisääntyvä valo saa paitsi luonnon myös meidät ihmiset heräämään. Tervetuloa Iittalaan maaliskuussa joogan, meditaation ja terapeuttisen kirjoittamisen pariin tutkimaan, mitä uutta sinussa on itämässä. Keholliset harjoitukset rauhoittavat mielen ja tekevät tilaa tuntemuksille, joita kirjoitusharjoitusten avulla sanoitetaan.

Aika ja paikka: la 16.3.2024 klo 10–17 Kutilan Juhlatalolla Iittalassa, osoitteessa Kutilantie 62

Kenelle? Ihan jokaiselle. Kirjoitat ja joogaat vain itsellesi, ilman paineita arvostelusta. Lempeät, hitaat jooga-asanat auttavat sinua pysähtymään itsesi äärelle. Kirjoitusharjoitukset ovat ohjattuja ja helppoja myös ihan vasta-alkajille. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan. Riität juuri sellaisena kuin olet.

Ohjaajat: joogaohjaaja Terhi Niinimäki ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja

Hinta: 130 € (sis. alv 24 % ja tarjoilut). Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pikkupurtavaa, kuten hedelmiä ja pähkinöitä. Lounaaksi on kasvissosekeittoa, salaattia ja patonkia. Iltapäivällä kahvin ja teen kanssa herkutellaan jollain makeammalla. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja allergioista.

Huom! Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n jäsenille 10 % alennus hinnasta. Laita Sarille viestiä saadaksesi alennuskoodin –> kurssit(at)sarikortesoja.fi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kevään valo -miniretriitti

Saitte luotua turvallisen ja lämpimän ilmapiirin, kaikki oli siellä ”niin helppoa”, ei tarvinnut jännittää mitään, vaikka ihmiset ympärillä olivat vieraita.
Terhin joogan mukanaan tuoma harmonia ja rauha jatkuivat ja pysyivät Sarin ohjauksessa, kun tehtiin erilaisia, mielenkiintoisia kirjoitusharjoituksia, joissa ei myöskään ollut kiire minnekään.
Ympäristö täysi kymppi, vanhat hirsiseinät ja pönttöuuneilla lämmitetty sali kietoutuivat ympärille, kun tilaan tuli.
Ruoka oli hyvää ja riittävästi, ei liian raskasta, vaan juuri sopivaa päivän tunnelmaan.
Ihanaa piirakkaa kahvin kanssa 🙂
Kokonaisuutena ihana lauantai ihan itselle.
– palautetta lokakuulta –