Kirjallisuusterapia

SANAT JA MIELI – viikonloppukurssi Labbnäsissä 26.4.-28.4.

Sanat ja mieli -kirjoitusviikonloppu Kemiönsaaressa pe 26.4.-su 28.4.2024. Käsittelemme erityisesti uusperheellisyyteen liittyviä teemoja.

Oletko vuoroviikkovanhempi, bonusmamma, varamummo tai muuten vaan uusperheellinen? Onko elämässäsi kiirettä ja hälinää? Entä pidätkö kirjoittamisesta, luonnosta ja vanhoista taloista? Tervetuloa terapeuttisen kirjoittamisen Sanat ja mieli -viikonloppukurssille pysähtymään itsesi, ajatustesi ja haaveidesi äärelle Labbnäsin lomakotiin.

Kirjoitusryhmällemme on varattu rauhallinen ja luonnonläheinen majoitus vanhassa pappilassa täysihoidolla herkullisine aterioineen, mikä mahdollistaa rentoutumisen ja inspiroiviin kirjoitustehtäviin keskittymisen.

Kirjoittamalla voi käsitellä esimerkiksi rajojen vetämistä, ulkopuolisuuden tunnetta ja häpeää, mutta myös omia unelmia, haaveita ja toiveita.

Viikonlopun aikana ulkoilemme, luemme, kirjoitamme ja keskustelemme. Aiempaa kirjoituskokemusta ei  tarvita, vaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Ohjaajana YTM, toimittaja ja kirjallisuusterapiaohjaajaopiskelija Satu Pajuriutta. Järjestän uusperhenaisten oman viikonlopun yhteistyössä Suomen uusperheiden liiton, Suplin, kanssa.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa ja voit ilmoittautua Suplin sivujen kautta.

Mitä maksaa?
– Suplin jäsenille 285€ 2hh / 315€ 1hh
– ei-jäsenille 305€ 2 hh / 335€ 1hh

Hinta sisältää:
– runsaasti kirjoitusharjoituksia
-️ majoituksen liinavaatteineen ja pyyhkeineen
️- ateriat kurssin aikana
️- saunan.

Tervetuloa kirjoituskurssille Kemiönsaarelle!

Ilmoittautumislinkki: https://supli.fi/tapahtuma/sanat-ja-mieli-kirjallisuusterapeuttinen-viikonloppu-labbnas/?fbclid=IwAR0A2JpdiL-GB_fiD97quM0IshvH3DbdBIRmRMzKDtHEOX-b3Udn5nfLMYQ