Kirjallisuusterapia

KIRJALLISUUSTERAPIAYHDISTYS mukana Elävän kirjallisuuden etäfestivaaleilla la 19.2.

 

Kuva: Kaisa Saano

 

Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry osallistuu Elävän kirjallisuuden festivaaleille, jotka koronatilanteesta johtuen järjestetään etänä 19. helmikuuta 2022 klo 11-17.

Elävän kirjallisuuden festivaali toimii Tampereen kulttuurikentällä avoimena tapahtumana kaikille taiteesta, kulttuurista ja tieteellisestä keskustelusta kiinnostuneille. Festivaalin järjestämisestä vastaa Tampereen yliopiston kirjallisuustieteen ainejärjestö Teema ry. Meidän vuoromme on klo 11:40-12:10. Tervetuloa ruudun ääreen, ja ota kynä ja paperia valmiiksi. Saatat innostua kirjoittamaan!

http://www.ekf.fi/ekf2022/

Tänä vuonna teemana on TURVA, mikä sopii hyvin kirjallisuusterapeuttiseen toimintaan – onhan turvallisen olotilan luominen osallistujille toiminnan keskiössä. Turvan tiimoilta myös yhdistyksemme jäsenet Sari Kortesoja ja Kirsi Marttinen johdattelevat katsojat kirjallisuusterapian maailmaan. 

Suunnitelmissa ollut kirjallisuusterapeuttinen workshop muuttaa hieman muotoaan striimauksen takia, mutta toiveenamme olisi saada teidän tekstejänne ja ajatuksianne mukaan tavalla tai toisella. Pyydämmekin sinua pohtimaan näin etukäteen: 

Mikä luo sinulle turvaa? 

Voit halutessasi kirjoittaa vastauksesi yhdistyksen Facebook-sivuille aiheeseen liittyvän postauksen alle tai lähettää meilitse kiteverkkosivut(at)gmail.com. Vastauksesi voi olla yksi sana tai monta lausetta, ajatuksia ranskalaisin viivoin tai runomuodossa. Kirjallisuusterapialle ominaisesti tyyli on vapaa eikä tekstiä arvoteta kaunokirjallisten ansioiden perusteella. Poimimme vastauksistanne striimattuun lähetykseen mukaan esimerkkejä.

 

Kuva: Kaisa Saano