Kirjallisuusterapia

KIRJALLISUUSTERAPIA henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä 15 op, 9–12/2020 Joensuussa

 

Tämä 15 opintopisteen laajuinen johdanto kirjallisuusterapiaan on kolmivaiheisen kirjallisuusterapiakoulutuksen ensimmäinen osa. Koulutus on Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n hyväksymä.

Aika ja paikka 18.9.–19.12.2020 klo 9–16 (yht. 10 lähiopetuspäivää), Joensuu

Kouluttajat: Vastuukouluttajina kirjallisuusterapiaohjaaja ja kirjoittamisen tutkijatohtori Karoliina Maanmieli ja kirjallisuusterapiaohjaaja ja –kouluttaja Katri Kluukeri

Kohderyhmä Koulutus on kaikille avoin eikä edellytä aiempia tietoja kirjallisuusterapiasta. Koulutus sopii erityisesti niille, joka haluat lisätä voimavarojasi ja itsetuntemustasi luovan kirjoittamisen ja lukemisen avulla. Koulutus toimii myös erinomaisena ammatillisena täydennyskoulutuksena kaikille ohjaus- ja neuvontatyössä toimiville sekä sosiaali-, terveys-, opetus-, kasvatus-, taide- ja kirjastoalan henkilöstölle. Koulutukseen otetaan max 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 1690 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus (laskutetaan 5 erässä kunkin koulutusjakson jälkeen)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 28.08.2020

Lisätietoja ja ilmoittutumiset:  Koulutuksen sivulle

Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op) -koulutuksen maksuton infotilaisuus webinaarina keskiviikkona 27.5.2020 klo 18-19.

Linkki infotilaisuuteen: Infotilaisuus