Kirjallisuusterapia

KIRJALLISUUSTERAPIA henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä 15 op Jyväskylän kesäyliopistossa alkaen 3/2020

Koulutus on kaikille avoin eikä edellytä aiempia tietoja kirjallisuusterapiasta. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat lisätä voimavarojaan ja itsetuntemustaan luovan kirjoittamisen ja lukemisen avulla. Koulutus toimii myös ammatillisena täydennyskoulutuksena ohjaus- ja neuvontatyössä toimiville, sosiaali-, terveys-, opetus-, kasvatus-, taide- ja kirjastoalan ammattilaisille.

Koulutus tarjoaa perustiedot kirjallisuusterapiasta itsetuntemuksen lisääjänä ja ammatillisen kasvun menetelmänä. Tutustumme mm. luontokirjoittamisen terapeuttisuuteen sekä tanssi- ja liiketerapiaan. Tämä 15 opintopisteen laajuinen koulutus on kolmiportaisen kirjallisuusterapiakoulutuksen ensimmäinen osa. Halutessaan opiskelijat voivat hakeutua tämän kokonaisuuden suoritettuaan II-vaiheen Kirjallisuusterapiaohjaajakoulutukseen, joka alkaa Jyväskylässä syksyllä 2020.

Paikka: Jyväskylä, koulutuspaikka ilmoitetaan sähköpostiviestillä

Aika: 6.3.2020 – 27.6.2020

Kouluttajat: FT, kirjallisuusterapiaohjaaja Karoliina Maanmieli, kirjallisuusterapiaohjaaja Katri Kluukeri, dos. Juhani Ihanus sekä pedagogi, tanssija ja joogaohjaaja Annika Sarvela.

Hinta: 1500 €

Lue lisää Jyväskylän kesäyliopiston sivuilta.

Ilmoittautuminen alkaa15.10.2019 00:00 ja päättyy21.2.2020: Ilmoittautuminen

Koulutus on Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys ry:n hyväksymä.

Lisätiedot: Karoliina Maanmieli, karoliina.kahmi(at)gmail.com