Kirjallisuusterapia

Tiksin runoklubi haastaa kirjoittamaan koronarunoja

 

Tikkurilan kirjastossa toimiva Tiksin runoklubi haastaa kaikki pukemaan tämän epätavallisen ajan tuntemukset ja ajatukset runomuotoon. Haaste ei ole kilpailu, eikä runojen muodollinen pätevyys tai tekninen toteutus ole olennaista. Tärkeämpää on tulla kuulluksi runojen kautta ja jakaa tuntoja muiden kanssa. 

http://kirjasto.one/runoklubi/koronarunot/

Käytännössä runon julkaiseminen tapahtuu artikkelin jälkeen olevan kommenttiosion kautta. 

Runon muoto on vapaa. Voit kirjoittaa haikuja, proosarunoja, sonetteja ─ mitä ikinä haluat. Voit esittää runosi podcastina tai videona liittämällä tekstiin linkin Youtubeen tai muuhun vastaavaan, johon olet ensin tallentanut videosi. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan runohaasteeseen!

Toivottaa Tiksin runoklubin suunnitteluryhmä