Kirjallisuusterapia

KIRJALLISUUSTERAPIAOHJAAJAKSI Mikkelin kesäyliopistossa alkaen 9/2022

Mikkelin kesäyliopisto ja Suomen Kirjallisuusterapiayhdistys järjestävät yhteistyössä  kirjallisuusterapiaohjaajakoulutuksen alkaen syyskuussa 2022.

Kirjallisuusterapiaohjaajakoulutus (35 op) on prosessiluonteinen kokonaisuus, joka toteutetaan monimuoto-opetuksena. Koulutus sisältää 22 lähi- / etäopetuspäivää (yhteensä 184 tuntia), itsenäistä opiskelua ja työnohjausta.

Kirjallisuusterapiassa pyritään keskustelun, lukemisen ja kirjoittamisen avulla tukemaan ihmisen kasvua ja kehitystä. Kirjallisuusterapian menetelmät sopivat monenlaiseen asiakas- tai potilastyöhön, jossa työntekijän itsetuntemuksella on merkitystä.

Aika ja paikka: 16.09.2022 – 17.06.2023, Mikkelin kesäyliopisto, Raatihuoneenkatu 12, 50100 Mikkeli.

Lisätietoa: https://www.mikkelinkesayliopisto.fi/koulutukset/kirjallisuusterapiaohjaaja

Huom! Koulutuksesta järjestetään kaikille avoin ja maksuton webinaari ti 31.5.2022 klo 18-19.

Webinaarissa kirjallisuusterapian kouluttajat Karoliina Maanmieli ja Katri Kluukeri kertovat koulutuksesta ja vastaavat kysymyksiin. Ilmoittaudu webinaariin 29.5. mennessä p. 044 710 4242 tai ilmoittautumislomakkeella. Linkki tähän maksuttomaan ja kaikille avoimeen webinaariin lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille.