Kirjallisuusterapia

LUOVASTI LUONNOSSA 31.7.-2.8. Lepaalla

Tervetuloa Luovasti luonnossa -viikonloppukurssille Lepaan vehreään ja upeaan kartanomiljööseen!

Kurssilla syvennytään luoviin menetelmiin, jotka pohjautuvat luonnossa työskentelyyn, aistien käyttöön sekä omien luovien voimavarojen löytämiseen. Menetelminä ovat kirjallisuusterapia, luova kirjoittaminen ja voimauttava valokuva. Kurssilta saa itse läpielettyjä välineitä omaan käyttöön, mutta emme editoi tekstejä vaan tutkimme tekstien avulla oman elämän ilmiöitä. Kurssi sopii luovasta kirjoittamisesta ja kirjallisuusterapiasta kiinnostuneille.

Aika ja paikka: 31.7.-2.8. Lepaalla

Ohjaajat: Satu Nieminen (toimintaterapeutti M.sc., ammatillinen opettaja ja kouluttaja, kirjallisuusterapeutti, ryhmänohjaaja) ja Hanna Sulander (KM, luokanopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, opinto-ohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja, enneagrammiohjaaja)

Hinta: 340 € sis. kurssimateriaalin ja aloituskahvin (pe) ja lounaan (la). Matka- ja majoituskuluista osallistuja vastaa itse.

Lisätietoja mm. majoittumisesta sekä ilmoittautumiset:

14.7.2020 mennessä Hämeen kesäyliopiston sivujen kautta